Halo dunia!

Selamat datang di Blog Dosen Udinus Sites. Ini adalah tulisan pertama Anda. Silakan di-edit atau hapus dan mulailah nge-blog!

Author: tyascatur

Urip kuwih meh ngopo maneh, urip pisan kudu nduwe makna, makna kanggo pepadane, makna kanggo Gustine. Ojo Dumeh....Dumeh Sugih terus sawiyah-wiyah, Dumeh Kuwoso terus mekso-mekso, dumeh pinter terus umuk. Ojo Gumunan...Gumun marang kadonyan terus serakah ngumpulke bondo sakokeh-okehe, Gumun marang Drajat pangkat banjur mendak mrono midak mrene. Urip Kuwi namung nglampahi paziarah.

One thought on “Halo dunia!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *